Bababababa.

Min blomma har dött och jag spelar poker.

Sådär.

Jag mår sådär, kan man säga. Efter utekvällen med Melindan så sov vi hos hennes bror. Han var visst ganska sjuk. Detta fick jag väl känna på senare när jag kom hem, gah, det är alltför jobbigt att må illa faktiskt. Börjar nog gå över, men jag vet inte riktigt. Får nog faktiskt ta och tröstäta med en pizza imorgon bara för det. Något positivt var iallafall att utekvällen var trevlig!

För övrigt så fyller Melinda 20 år imorgon, jag gratulerar i förskott=)! Grattis älsklingen i världen!

Halt.

- Du märker inte hur halt det är...?

- Nej, för det glider bara!

Standing in the light of your halo.

Halo med Beyonce.
Den låten tål att lyssnas på både en och två gånger. Faktiskt.

Dagen idag.

Idag har jag varit hos tandläkaren, vilket inte är så populärt. Det gör ont och man blir rånad. Tänkte jag, ja. Men tji fick jag sen också. Jag blev inte det minsta rånad. 340 kr, det anser jag att mina tänder faktiskt är värda. Tack vare något bidrag så fick man 300 kr i rabatt. Ja, jag vet. Det är första gången jag betalar när jag är hos tandläkaren, och trodde det skulle vara mycket dyrare. Och visst, alla får bidrag, inte bara jag. Men ändå, det är ju en jättebra grej! Dock så kom jag inte ifrån detta med att det fortfarande, trots betalning och allt, gör ont. Värst är det när de tar kort inuti munnen, det gör så jäkla ont att bit ihop om de dära "fotografierna"!

Mhm, det var dagens klagan det!


Nejmen!

Nu är man hemma i Karlskrona. Alla tjejer i Växjö har åkt hem, så jag följer mönstret. Nu sitter jag bara och väntar på att Melinda ska komma hem ifrån Norge, vilket jag hoppas blir snart!
Nu sitter jag och tittar på prisutdelningen för jaktstarten. helena Jonsson, vilken tjej! Hon var helgrym.

Vad gör man?

Ah, åh. Aj, oj, sjuk. Det är inget roligt att vara sjuk.