Det är inget som helst fel på det nya landslaget.

Ojoj. Vilka killar! De är hur grymma som helst!
Det här är fotboll när den är som bäst. Jag ryser!

Borta bra, men hemma bäst.

Natten till idag spenderade jag med min mor & far i husbilen inne i hamnen i stan. Det var vi och typ tjugo sköna hajkare till ;). Visst var det mysigt, men det är ingenting som jag skulle vilja göra varje dag precis, inte varannan heller för den delen.
Och så blev det då äntligen allas vår Lövmarknad idag. Yes, där skulle jag upp som ett skott på stan och kolla in hela spektaklet, men tji fick jag, regnet bara ÖSTE ner. Jag fick snällt sitta och vänta x antal timmar i husbilen på att regnet skulle lägga ner verksamheten. Och till slut så kom jag då ut, och jag måste säga att det är en särskild känsla att knalla stadens gator och torg fram och bara njuta av att titta på alla roliga (och oroliga) människor och lukta på allt och ingenting. För visst är det en särskild lukt i luften när det vankas marknad. Jag kände den iallafall ända ner till hamnen. Samtidigt blir jag lite oroad över mig själv, för vissa stunder så kommer jag på mig själv med att gå och muttra och putta mig fram genom folkmassan. Jo, även jag blir irriterad på folk som stannar upp mitt i gångarna utan att ens visa lite hänsyn och gå åt sidorna när det kommer folk som vill fram.
Så några godisremmar senare sitter jag här hemma på ön i soffan och är glad över att vara ledig, så att jag kan sova snart :).

Imorgon tar vi nya tag och beger oss, ett gäng fyllbultar, ut till en stuga i skogen;p. Låter lagom kul, men oh vad mysigt vi ska ha det! Med exotisk planka, sång, dans och lekar kommer ingen undan imorgon. Inte ens vädret ska få stoppa mig!

På lördag blir det troligtvis Aspö med mina gamla, goa vänner som jag varken sett eller hörts av med på väääääldigt länge. Det ska bli roligt för lilla mig att få följa med och göra den ön osäker då :)!

Tills dess önskar jag alla en glad midsommar!




Twitarded.

- I love you.

-You are my life now, Bella.






Jajajajajaja, jag är som 15 år igen, men jag är kär i Twilight och allting som har med den att göra!

I admit, I am twitarded.



You know we live in a dream, my friend!


Isa, du är underbar på alla sätt och vis!
Jag kan inte vara en stoltare moster än såhär!
Det kommer fler tåg, tjejer. Ni var kanonduktiga, båda två!
Follow the music inside you!