Hey, I´m a beliver.

Nu var det längesedan jag skrev.. Kan bero på att det har varit väldigt mycket med allting nu. Jag tror inte att någon riktigt kan förstå innebörden av det här.. Helst av allt skulle jag bara vilja att det kom någon hjälte som kramade mig och sa att allting löser sig, att det blir bra och sedan skulle hjälten ta med mig långt härifrån. Men Sanna, du kan sluta drömma nu. Det finns inga sådana hjältar. But as I said before, I´m a beliver.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Först och främst vill jag ge en stor kram till Sandra som blivit moster idag :), härligt stumpan.
Michelle, dig spyr jag på, varför skulle du få som du ville this night? Varför stämde allting för dig ;P?

Ja, det var väl den biten jag kunde glädjas åt, resten är mindre bra.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag har en oro som liksom ligger och gnager i magen hela tiden. Jag kan inte koppla bort den ens för en sekund. Och jag förstår faktiskt inte hur det har kunnat bli såhär. Det SKA inte vara möjligt, det ska bara inte gå. Men lik förbannat så ligger tanken i bakhuvudet att, visst fan verkar det så. Men man vet aldrig. Jag känner bara att jag skulle behöva banka huvudet i väggen och hoppas att det slocknar, typ. FANFANFAN. Det finns faktiskt inte så jättemycket att vara glad över nuförtiden. Jag känner mest att jag längtar tillbaka till Växjö, för när jag kommer dit så kan jag koppla bort allt annat här hemma. Hela den här tiden nu när jag varit hemma, ja, den skulle jag faktiskt vilja ha ogjord. Sorgligt, men sant. Men jag antar att jag är en olycksfågel, jag hade inte kunnat vänta mig någonting annat.

Min blogg skulle bli en glad blogg, fuck, det sket sig.

Om jorden skulle vilja vara så snäll att stanna, för jag vill verkligen hoppa av. Ja, då skulle jag bli glad.

All the bad boys standing in the shadows, and the good girls are home with broken hearts...

FREDAG, weeeey! A new day is born and I like it ;)!
Är nu i min kära systers lägenhet på Drottninggatan, ser ni någon arg fyllbult ute på en balkong inatt så kan det vara jag som har haft en misslyckad kväll, men det återstår ju att se!
Annars känner jag mig ganska taggad inför kvällens bravader, jag hade dock behövt ha något nytt att ha på mig.. Menmen, vad gör man inte..? Kanske min kära syster har någonting att "låna" ut! Vi kommer att ha en otroligt rolig kväll, för det vet jag bara.

Kanske, kanske ska jag ge mig ut på stan och köpa de där blanka, svarta tightsen som jag spanat på så länge... Hrm.... Undrar jag... Jo, maybe baby!

Oh, nu kommer kanske min Sandra lite tidigare in till mig.. Där blev jag glad! Det finns ingen som är mer sällskapssjuk än jag. Men ja, vad är det vi har sagt om ikväll, Ida? Vad vill vi? Ja, det säger jag inte högt här. Men mina planer SKA fungera, om jag så ska behöva prata med min "fina kollega". Haha.


Nehepp, nu får det bli stan snart! Spikat!

Pusspuss.

I thought I was bursted for this one.

Nu blir det strax sova, för imorgon vid halv nio är det luciatåg i Fredrikskyrkan. Det ska jag och alla mina små skruttar gå och titta på. Det är 5:orna på skolan som har det. Sen på måndagkväll är vårt egna i kyrkan, det ser jag fram emot!


Men jahapp, annars är allt bra. Har bara varit med om en enda besvikelse idag. Det tar sig, som man säger.

Imorgon blir det stanna kvar i stan efter praktiken.. SKÖNT! Ska nämligen bo i min kära systerysters lägenhet hela helgen. Det är praktiskt som attans eftersom man slipper oroa sig för bussar hem, eller annat ;)!
Och imorgon blir det då lite fest. Mycket möjligt att det blir samma på lördag också. Men nu laddar vi inför morgondagen istället.


Hrm, jag känner att jag är naiv som fasen nuförtiden. Tror att jag måste sluta att vara så godtrogen.


Skriver mer imorgon. Pusshej.

Whoa, I never meant to brag but I got him where I want him now.

Dagen har varit en mycket trevlig dag.
Jag har som vanligt varit hos mina småskruttar och det var lika mysigt som vanligt. Och när jag sedan slutat så begav sig Sandra in till staden för att träffa mig. Var väl lite meningen att man skulle hittat lite julklappar, men vi trivs så mycket bättre fikandes och skitsnackandes ;).
Vi lyckades även idag hitta en pojke som vi aldrig sett. Ja, det var ett såntdär moment "Vart har du varit i hela mitt liv?", så om någon känner med sig att de vet vem den ganska långa, mörkhåriga pojken med lysande orange mössa är, så är ni välkomna att meddela detta snarast :)!

Sedan träffade jag Chelle på stan. Och jag fick en fin förfrågan om att följa med henne hem en sväng och träffa hennes mamma och lillasyster Emma, som jag inte sett på säkert två år. JA, klart jag ville! Lilla, söta Emma som jag var dödspolare med förut hade nu hunnit bli fem år och stora tjejen. Ja, jag tror att det är så att vissa barn helt enkelt bara är allmänt klokare än andra. Det var också mycket trevligt att träffa mamma Charlotte :)!

Sen kom jag hem, tog ett mysigt bad och lite sådant. Och nu har jag hamnat nere i sängen, vilket är skönt! Tänkte sova lite tidigare än vanligt idag, lycka till, men iallafall!

Pusspuss.

I decided long ago never to walk in anyone´s shadow.

Idag är jag trött som få. Men jag har klarat mig, genom att knalla omvägar helahelahela dagen. Det tog på krafterna. Förlåt mig, men jag kan bara inte.


Sen ikväll har jag varit hos Emma och myst med smyckesparty. Druckit glögg och käkat goda lussekatter osv. Jag klagar inte alls :).


Imorgon blir det en undvikardag på praktiken igen. Blir tosig. Vad har jag gett mig in på?


Efter det blir det en massa julmys på stan med min fina Sandra.


Nu börjar det även närma sig den 15:e, då det blir tatuering för hela slanten!


Och så funderar jag fasiken på att bli mörkhårig? 

Pussochhej.

The Worst Hangover Ever.

Vilken helg det har varit!

I fredags var det fest hemma hos Josefin, vilket var det roligaste jag har varit med om på lång tid! Det kan man ju bland annat se om man tittar på filmerna som ligger utlagda på FB. Sedan blev det lite utgång, Nivå. Det kändes ganska dött, men jag tycker nog att jag var nöjd iallafall :)!

Sedan igår så blev det då åter fest. Först hos Mathias, en väldigt lugn tillställning. Så jag knallade vidare in mot staden och Rilles lägenhet, där hade man räknat med ett riktigt uppåt gäng, men icke! Segisar! Vidare bar det sedan mot Nivå, och det kändes nästintill lika dött som i fredags. Och helgen innan det också förresten! Men jag hade trevligt sällskap, så det lättar alltid upp stämningen :D.

Kvällen avslutades dock inte riktigt helt enligt mina planer, haha. Varför, varför, varför Sanna? Så nu har jag en otrolig ångest inför att gå till min kära Rosenfeldtsskola imorgon. Inte bara för att jag ska sjunga inför alla där. Nej, utan också på grund av min fina avslutning på lördagskvällen. Usch, magen vänder sig lite in och ut. Vad ska alla säga? Känns som att man kommer få en hel del goda skratt åt mig där imorgon.. Eller iallafall lite höjda ögonbryn. Usch, jag vill inte. Inte mera. Prata inte med mig, är du söt :). Nej, imorgon är det Sanna Viktoria Andersson som går långa omvägar i trappor och korridorer. Och det är hon som ligger under bordet i matsalen...


ÅNGEST är verkligen det rätta ordet!


Aja, hoppas ni har det bra. Själv ska jag falla fritt en stund :).
Ciao darling, ciao.

I took my baby on a saturday bang.


Usch, slut i hela kroppen. Heldag, var uppe vid sex i morse, var på praktiken till två, och sen direkt upp till jobbet. Jag döööör, idag har jag inte varit still mycket. Men det tar jag väl kanske igen i helgen ;)! Jag har iallafall fått mig ett riktigt härligt, gott skratt idag på jobbet. Ler fortfarande när jag tänker på det. Maja, Maja, Maja... Oh, vad jag skrattade! Så Maja frågade mig: "Sanna, du har verkligen haft det tråkigt den sista tiden, va?!" Och jag tänkte efter... Ja, det har jag faktiskt haft. Men jag tror det släppte efter det. Det var så skönt att kunna skratta rakt ut igen, jag tror att de flesta av mina problem har seglat iväg nu. Tack för det, säger jag bara. Nu kan ingen förstöra det! Jag håller huvudet högt och rätar på ryggen =).

Blir iallafall kul med praktik imorgon också, trots att jag ska upp vid sex då med... Men veckorna går så snabbt nu. Nu har jag redan varit där i tre veckor, bara två kvar. Sen ett kort jullov. Och därefter blir det Växjö igen. Det ska ändå blir väldigt skönt att komma tillbaka. Tillbaka till MIN lägenhet igen :D!

Men ja, imorgon... Mmm, det blir en fin och mysig dag :).
Och jag, jag bara ler och ser glad ut!


I believe the children are our future,
Teach them well and let them lead the way
Show them all the beauty they possess inside
Give them a sense of pride to make it easier
Let the children's laughter remind us how we used to be

Everybody searching for a hero
People need someone to look up to
I never found anyone who fulfilled my needs
A lonely place to be, and so I learned to depend on me

I decided long ago never to walk in anyone's shadow
If I failed, if I succeed, at least I lived as I believed.
No matter what they take from me they can't take away my dignity

Because the greatest love of all is happening to me
I found the greatest love of all inside of me

The greatest love of all
Is easy to achieve learning to love yourself,
it is the greatest love of all

Baby can you tell me what does that mean?

Don´t let me stop you - Kelly Clarksson. Det är precis som om det var min låt just nu.

Nu har jag precis kommit hem efter en låååång dag. Jag har varit ivägivägiväg. Först hos skruttarna, mina hjärtan, hos er vill jag stanna. Vill inte tillbaka till min riktiga skola igen, vill bara stanna här i stan, trivs så bra med mina barn, min handledare och övriga härliga arbetskompisar där ;)! Idag var det konferens som gällde i tre timmar, lite långtråkigt men det är sådant som också hör till.

Sedan blev det ännu mer jobb nu ikväll, jag var dödstrött och kände mig slut. Men det är alltid roligt att komma tillbaka och hälsa på och träffa alla gamla goa arbetskompisar och kunder där :)!

Så nu är jag trött och ännu mera trött. Längtar redan efter morgondagen! Nu fick jag sms av Ida också, "ring mig :)", oh, det kan vara news på gång! Sådant gillar jag.


Jahapp, annars så blir det jobb imorgonkväll också, och jag tror det blir väldigt mycket mer att göra imorgon. Och jag ska bara le och se glad ut, vara mitt allra trevligaste jag mot alla :D. That´s me from today! Jag ska bli mig själv igen, glada Sanna. Det känns skönt att ha kommit till insikt med det nu, vet inte varför jag har varit så trög på sista tiden. Men det är ju aldrig försent att ändra på sig, bli som man var förut, innan det gick snett för några månader sedan. Så, från och med idag, säger jag bara :D.


Nu blir det snart djupdykning ner i sängen. Först ska jag bara mysa lite med mamma&pappa i deras nya fina soffa, i den "nyrenoverade" källaren :), det är så fint så, här kan jag stanna!

Ciaociao på er så länge!

Och han ler och förvandlas som pojkarna gör när inget finns att teatra inför.

Den här dagen har varit både underhållande ooch väldigt tråkig. Men självklart ska jag bara framföra det som är underhållande, för detta ska bli en glad blogg nu.

Så dagen började vid 06.00 imorse precis som vanligt. Sen bussen, jag brukar tycka att det är helt okej att åka buss, men jag börjar faktiskt tröttna på att se samma sak hela tiden utanför fönstret nu. Drygt! Sen tillbringades dagen med mina fina i skolan. Jag har idag, på order av min handledare, sjungt inför avdelningen, "Tänd ett ljus". Jag tror att det gick helt okej. Jag kör dock ingen solosång i kyrkan den 14:e i luciatåget, utan då hakar jag bara på mina skruttar. Det är deras luciatåg!

Sen när jag skulle gå hem så hände nog dagens konstigaste och mest underhållande situation. Jag sitter i lugn och ro i korridoren och tar på mig mina stövlar, men då står också en annan lärare en bit bort och väntar på en elev. Helt plötsligt säger han till mig.. "Du, jag måste bara fråga dig en sak.. Jag känner mig som 15 år nu. ASGARV;P, men jag har en kompis här som jobbar uppe på vinden (en annan avdelnings namn) och han heter *****. Han är väldigt blyg och tillbakadragen, men han har bett mig kolla med dig, eftersom att du och jag är på samma avdelning, om du är singel?" 

Haha, vad svarar man på sånt? Jag tappade hakan en stund och började gapskratta. Detta har lite gjort min dag, för jag har inte riktigt pejl på vem den här killen han pratade om är.. Det finns en del unga lärare och assistenter som jag inte känner.. Men jag har mina aningar ;). Så det känns ganska skoj att gå till jobbet imorgon, trots allt annat.

Sen fick jag höra av min gamla mellanstadielärare på bussen, som var väldigt full, (ja, hans liv har tagit en tragisk vändning, ledsamt att se), att jag var det finaste han hade sett och att jag inte skulle ta illa upp för det.

Haha, nej, man får väl vara glad om någon uppskattar en :D! Komplimanger är svårt att få för mycket av.

Sedan blev det bio med Rasmus, Suss och Sandra ikväll. Ja, Edward, jag tror du gör min kväll lite lättare att hantera ikväll ;). Men visst, filmen var bra, jag är dock lite besviken. Men jag antar att det beror på att jag läst alla böckerna och dom är mer detaljerade och bättre, dessutom vet jag ju vad som kommer att hända hela tiden!

Sen blev det solning med Sandra och Linda efter det, SKÖNT tjejer!

Imorgon blir det jobb hela kvällen, blir trevligt. Men jag har inte riktigt den motivationen ännu, men den kommer nog under morgondagen :).

Hoppas ni har det bra ikväll. Ciao, darling, ciao.
Och