I know, the world can be scary...

Idag har jag haft en såndär riktigt skön dag.. Varit ute och gått med Leia & Dimma, och lekt en massa i snön, det var otroligt skönt att bara kunna vara och springa runt där och flamsa. Vara jag. Vara precis sådan som jag är. Sedan har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, tills det att jag, Ida & Emma bestämde oss för att åka och käka lite pizza och ta en fika. det var kanonmysigt! Därefter begav vi oss hem till Emma en lite runda och pratade lite skit. Sedan körde vi till Ida och där satt vi och spelade "skipbo" i tre-fyra timmar.. Första gången för mig, men vad är det man säger? Övning ger färdighet! Ja, jag antar att jag är ganska tröglärd för jag vann bara en gång...

Sedan kommer Idas stackars lillebror och springer runt och letar efter sin mattebok.. Haha, snutte... Då visar det sig att mamma Anna hade slängt den i soporna för hon trodde den var gammal. Och allas vår fina Ida hade varit och slängt soporna i en container. Så där fick Anna köra upp till tidningsinsamlingscontainern klockan nio i mörkret och leta mattebok. Eller ja, Marco fick hänga upp och ner i containern med en pannlampa och leta. Fast visst, han hittade påsen på direkten, och där i låg det ju andra grejer som inte mamma skulle ha slängt. Tänk vilken tur att det blev ett containerdyk ikväll trots allt. Hahahaha, men jag ser honom framför mig där i mörkret!

Jahopp... Och imorgon blir det lite trevligt med middag och fest hemma hos Angelica och efter det beger vi oss in emot stan och gör gatorna osäkra, tänkte vi. Sedan på lördag bär det av emot Växjö igen för att fira Maria som fyllt 25 härliga år :)!

Ja, livet känns just nu ganska okej, men det kan ju ändras snabbt. Finns en hel del skit som jag bara trycker undan, för jag orkar faktiskt inte lägga ner någon energi på någonting just nu. Det enda jag bryr mig om är att jag, mina vänner & min familj får må bra. En jäkla klyscha, jag vet. Men det är lika sant som det är sagt en gång i tiden.


Får se om det kanske blir en liten runda in till stan på dagen imorgon också, men vi får väl se. Det beror på.

Ha det så bra!
Pusspuss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback